Club of Comfort Winterkollektion 2021/22

Club of Comfort herfst-wintercollectie 2021/22

De thema's "functioneel dragen" en "nut" worden steeds belangrijker voor jeans en casual broeken voor heren en we hebben tal van innovatieve en technologisch geavanceerde functies toegevoegd.
Zeg "Hoi" tegen Lars... Je leest Club of Comfort herfst-wintercollectie 2021/22 3 Minuten Verder De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2022 - Nu uit!

De thema's "functioneel dragen" en "nut" worden steeds belangrijker voor herenjeans en casual broeken en we hebben tal van innovatieve en technologisch geavanceerde functies toegevoegd:

Zonder uitzondering is elke broek met vijf zakken uitgerust met onze "Mobile Pocket", waarin je je smartphone krasvrij kunt opbergen en snel bij de hand hebt.

Al onze broeken hebben ten minste comfortstretch in de stof en bieden daarom al een hoge feelgoodfactor. Als je dit nog verder wilt verhogen, kies dan voor een broek met high stretch of zelfs super high stretch - deze laatste biedt niet alleen aanzienlijk meer elasticiteit dankzij de dual FX ® technologie, maar ook optimaal vormbehoud. Het bekende opbollen is hier geen probleem. Bi-stretch stof met 360 graden bewegingsvrijheid brengt ons naar het toppunt van comfort.

Onze best verkopende winterbroek met Thermolite®-binding is tegelijkertijd extra warm, ademend en vochtregulerend. De hoogwaardige stof die aan de achterkant van de buitenstof is aangebracht, bestaat uit holle vezels die overtollige lichaamswarmte opslaan en weer afgeven wanneer dat nodig is. Dit houdt je betrouwbaar warm, zelfs bij vorst, en beschermt je ook tegen hevig zweten als je binnen in verwarmde ruimtes bent.

Een gloednieuwe toevoeging deze winter is onze "Cycle Denim", die fietsen nog relaxter maakt dankzij handige elementen zoals ingenaaide reflectoren op de binnenzoom en achterzak. De "Cyle Denim" heeft ook een praktische sleutel karabijnhaak.

Het technologische hoogtepunt van onze winterjeans voor fietsers is de denimstof met Dyneema®-vezels, die tot 15 keer scheurbestendiger zijn dan staal. Dit maakt de "Cycle Denim" aanzienlijk duurzamer dan conventionele jeans of fietsbroeken voor regelmatig fietsen. Het hoogtepunt: ondanks deze robuuste Dyneema®-denimkwaliteit heeft deze jeans ook comfortstretch en is daarom uiterst comfortabel om te dragen.

De selectie materialen in de herfst/wintercollectie 2021/22 is zeer divers en weerspiegelt alle trendthema's van het huidige seizoen:

Wool look, wol & wollen flanel, corduroy, denims in een grote verscheidenheid, evenals effen en gestructureerde katoen, waaronder behaaglijk katoen.

Qua kleur is de nieuwe collectie natuurlijk, rustig en ingetogen. Naast all-time favourites zoals donkerblauw, antraciet en zwart, wordt het kleurenpalet gedomineerd door aardetinten in terracotta, cognac en kastanjebruin, evenals groene variaties in donker olijf-, mos- en dennengroen. Modieuze accenten worden deze herfst/winter gezet door rijke bessentinten en oranje.

Alle broeken van Club of Comfort® zijn "Made in Europe" - dit bespaart grondstoffen en draagt bij aan de bescherming van het milieu.

Meer lezen

Club of Comfort Frühling/Sommer 2022

De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2022 - Nu uit!

Club of Comfort Hose Lars Spieker

Zeg "Hoi" tegen Lars...