Club of Comfort Frühling/Sommer 2022

De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2022 - Nu uit!

Nieuw jaar, nieuwe trends: ontdek hier welke broeken trends de mannenmode in lente/zomer 2022 zullen domineren en absolute must-haves zijn.
Club of Comfort herfst-wintercollectie 2021/22 Je leest De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2022 - Nu uit! 3 Minuten Verder De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2023 - Nu uit!

CLUB OF COMFORT- perfecte broeken voor lente & zomer 2022

Nieuw jaar, nieuwe trends: ontdek hier welke broektrends de herenmode in lente/zomer 2022 zullen domineren en absolute must-haves zijn:

Natuurlijkheid, lichtheid en zachtheid - hoogwaardige materialen met een feel-good factor

Meer lichtheid, ontspanning en nog meer comfort zijn de grote trends in de herenmode in 2022. Onze broekencollectie voor lente/zomer 2022 richt zich daarom op lichte en innovatieve stoffen die een echte toegevoegde waarde bieden in de warmere maanden.

Trendkleuren 2022

Qua kleur kun je een natuurlijk en levendig kleurenpalet verwachten dat alles omvat wat een man in de zomer van 2022 in zijn garderobe moet hebben, van zachte natuurlijke tinten en subtiele pastels tot gedurfde, intense kleuren en trendy zomerdonker. Naast blauwtinten en essentiële kleuren zoals middernachtzwart, antraciet en grijs, zullen trendkleuren als palmgroen, olijf, koraalrood, azuurblauw en banaangeel dit jaar een echt modestatement maken.

Verscheidenheid aan materialen en innovatieve stoftechnologieën

Het kader van de collectie wordt bepaald door een enorme verscheidenheid aan materialen van vlakke en gestructureerde katoen, performancestoffen, katoenmixkwaliteiten, waaronder linnen en Tencel®, jersey, wollooks & wol, en een grote selectie denims.

Onze CLUB OF COMFORT® productbelofte "Leading Comfort by Technology" wordt niet alleen gerealiseerd door onze verplichte? stretchbroeken, maar ook door vele speciale modellen met gepatenteerde technologieën zoals Lycra-Dual FX®, Coolmax®, Coldblack®, Dyneema® en Co. Nieuw in 2021 en terugkerend in 2022 is onze Cycle Denim Henry 7520, gemaakt van bijzonder rekbaar en slijtvast denim.

Moderne pasvormen en nauwsluitende silhouetten

Aansluitende silhouetten blijven een belangrijk thema voor herenbroeken in de zomer van 2022. Ons assortiment strekt zich uit van swing- en five-pocketbroeken tot chino's en utility cargo's, en essentiële bermuda's die geschikt zijn voor het strand en de stad.

We komen tegemoet aan de vraag naar smallere pijpwijdtes en beginnen met pijpwijdtes van 36 voor sommige broeken, waardoor we nog meer verschillende pasvormen bieden dan voorheen.

Speciale productaanbevelingen voor de zomercollectie 2022 van het Club of Comfort team

  • Luchtige zomerbroeken in een katoen/linnen mix: GARVEY 7512 en CARNO 7513
  • Katoenen broeken in krachtige zomerkleuren: bijv. GARVEY + HENRY 5107, GARVEY 6701
  • Fietsdenim met Coolmax® EcoMade voor fietsers: HENRY 7520
  • Lichtgewicht wollen broeken voor uw dagelijkse zakenleven: bijv. PHIL 7532

Meer lezen

Die neue Hosen-Kollektion für Frühjahr/Sommer 2023 - Out now!

De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2023 - Nu uit!

Club of Comfort Winterkollektion 2021/22

Club of Comfort herfst-wintercollectie 2021/22