Die neue Hosen-Kollektion für Herbst/Winter 23-24 erwartet euch!

De nieuwe broekencollectie voor herfst/winter 23-24 wacht op je!

Hier vind je wat je zeker in je garderobe moet hebben voor de herfst/winter, zodat je een ontspannen tijd hebt en de vinger aan de pols van de mode kunt houden.
CLUB VAN COMFORT® GAAT NAAR FLORENCE Je leest De nieuwe broekencollectie voor herfst/winter 23-24 wacht op je! 3 Minuten Verder CLUB OF COMFORT® - Modeshow in Florence

De nieuwe broekencollectie voor herfst/winter 23-24 wacht op je!

Hier vind je wat je beslist in je garderobe moet hebben voor de herfst/winter, zodat je een ontspannen tijd kunt hebben en de vinger aan de pols van de mode kunt houden.


CLUB OF COMFORT- Ontspannen in de broekenwinter 23-24 CLUB OF COMFORT® broekenmode is het emotionele anker voor alle mannen die een hoge mate van betrouwbaarheid, comfort en bescherming in hun dagelijks leven willen brengen. Ze vertrouwen op broeken die langer gedragen kunnen worden dankzij de "Made in Europe" kwaliteit en het tijdloze ontwerp, waardoor het duurzame, betrouwbare metgezellen zijn.



Zachtheid en natuurlijkheid domineren de materialen De materialenwereld voor de komende winter is uitgesproken zacht en geeft de voorkeur aan een natuurlijke look en touch, zonder de nodige dosis mannelijkheid te verwaarlozen. Platte en getextureerde katoen, denim en wollooks domineren het beeld. Specialiteiten zoals moleskin met ruitjesprint, zeer elastische jogg jersey en fancy stretch corduroy French cut ronden het assortiment af. High-tech stoffen met THERMOLITE® beschermen tegen koud weer dankzij een holle vezelbinding die warmte vasthoudt. In combinatie met robuuste natuurlijke kleuren en nauwsluitende silhouetten geeft deze stof mannen contour. De verplichte comfortstretch zorgt op natuurlijke wijze voor bewegingsvrijheid.
Dus: wees ontspannen!



Krachtige natuurlijke kleuren zetten de trend Het kleurenpalet voor de komende winter richt zich op tinten die afkomstig zijn uit het brede kleurenspectrum van de natuur. Hemel- en aardekleuren in blauw, beige, bruin en groen, variërend tussen koud en warm, zetten hier de toon. Onconventionele, krachtige kleuren in Mustard Gold, Brick Red, Rust Brown en Night Green zorgen voor visuele accenten. Ze breken met de nonchalance van de standaardkleuren, die natuurlijk hun plaats opeisen in het kleurengamma via variaties in grijs tot antraciet, nachtzwart en navy.



C omfortabele pasvormen met een nauwsluitend silhouet Ook voor herfst/winter 23-24 zijn nauwsluitende silhouetten aan de orde van de dag. Naast de verplichte chino's omvat het modellengamma verschillende 6/7- en swingzakken, evenals een model met trekkoord als joggingbroek, die de comfortabele thuiskantoorlook cultiveert en van de bank naar de straat brengt. We bieden je verschillende pasvormen in verschillende voetbreedtes van 36 tot 42, die zelfs bij een smalle pasvorm maximaal comfort bieden dankzij het exclusieve gebruik van elastische stoffen. De looks worden geaccentueerd met verrassende maar gematigde materiaalcontrasten in de vorm van biezen en patches, maar ook metalen klinknagels en contrastkleurige naden. Er worden labels van imitatieleer gebruikt, die voor bijna 70% uit hernieuwbare grondstoffen bestaan (maïskorrel + viscose). Gebruikte effecten en geraffineerde wassingen voegen ook authentieke sporen van slijtage toe aan de look, die staan voor duurzaamheid.

Meer lezen

CLUB OF COMFORT® - Modesichtung in Florenz

CLUB OF COMFORT® - Modeshow in Florence

CLUB OF COMFORT® GOES FLORENZ

CLUB VAN COMFORT® GAAT NAAR FLORENCE