CLUB OF COMFORT® GOES FLORENZ

CLUB VAN COMFORT® GAAT NAAR FLORENCE

Onder dit motto vertrok ons verkoopteam vanuit Großefehn in een busje naar Florence in het mooie Italië om daar van 13 juni tot 15 juni 2023 onze nieuwe broekencollectie voor zomer 2024 te presenteren in een tijdelijke pop-up showroom die speciaal ter plaatse was ingericht. In dezelfde periode vond daar de beroemde beurs "Pitti Immagine Uomo" plaats, een van de toonaangevende beurzen voor herenmode.

De winkel van onze gewaardeerde klant Umberto Chiappe is sinds 1928 gevestigd in het centrum van Florence, in de onmiddellijke nabijheid van de Ponte Vecchio brug op Borgo St. Jacopo 20. We hebben zijn winkel snel omgetoverd tot een geweldig ontmoetingspunt voor CLUB OF COMFORT® met banners, decoratiemateriaal en raamstickers.

We konden veel bezoekers - klanten, vertegenwoordigers en de pers - in een ontspannen sfeer verwelkomen, interessante en positieve gesprekken voeren en goede suggesties ontvangen.

Deze positieve stemming nemen we nu mee naar de komende bestelronde voor zomer 2024, waar onze Europese retailpartners zullen kopen wat je volgende zomer (2024) in de winkels zult zien. Zodat jij je helemaal op je gemak voelt als het om broeken gaat. WEES ONTSPANNEN!

Meer lezen

Die neue Hosen-Kollektion für Herbst/Winter 23-24 erwartet euch!

De nieuwe broekencollectie voor herfst/winter 23-24 wacht op je!

Die neue Hosen-Kollektion für Frühjahr/Sommer 2023 - Out now!

De nieuwe broekencollectie voor lente/zomer 2023 - Nu uit!