0 € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

 

Deze voordelen biedt elke CLUB-of-COMFORT- broek:
 

• Stretch-geweven
• elastische comfortband
• extra comfortabel
• eenvoudig en makkelijk te onderhouden
• vormvast
• geschikt voor wasmachine

 

Afhankelijk van het type of model biedt een CLUB-of-COMFORT-broek meerdere functies, die het draagcomfort verhogen:

 

  Strijkvrij
Broeken met dit teken zijn door een bijzonder milieuvriendelijke behandeling strijkvrij geworden. De broek is na het wassen en drogen niet statisch, vormvast en hierdoor is strijken overbodig geworden. Dit "ready-to-go" kenmerk is ook voor dagelijks gebruik direct merkbaar. Ook na wassen en reinigen van de broek blijft deze functie behouden. 

Terug
 
  coldblack®
Donkere kleuren verwarmen duidelijk meer door direct zonlicht dan lichte kleuren. coldblack® is een speciale techniek voor textiel, die het opwarmen verminderd en bescherming biedt tegen UV-straling. Deze coldblack® functie bestaat uit „bluesign® approved“ componenten, dwz. milieu-vriendelijk en ongevaarlijk voor mens en milieu.

Terug
     
  Coolmax®
Coolmax® biedt u op warme dagen een koel en aangenaam gevoel. Door een speciaal vezel wordt transpiratievocht naar het textieloppervlak getransporteerd zodat dit snel verdampt. Daardoor wordt een verkoelend effect bereikt en droogt uw kleding eenvoudig sneller. Ook na het wassen en reinigen van de broek blijft deze functie behouden.

Terug
     
  Lotus-Effekt
Met deze Lotus vlek-beschermings-functie, wordt de stof door speciaal aangebrachte "deeltjes" beschermd tegen water, olie en vuil, voordat deze de stof verder binnendringen. Vuil en vloeistoffen kunnen hierdoor eenvoudig verwijderd worden met een (vochtige) doek. Deze functie kan door middel van strijken opnieuw geactiveerd worden.

Terug
     
  Ökotex®
Voor de fabricage van broeken die dit label dragen,  zijn uitsluitend op schadelijke stoffen gecontroleerde textiel en toevoegingen gebruikt die aan de strenste richtlijnen van de Ökotex-Standard 100 gecertificeerd zijn. CLUB OF COMFORT®-artikelen met dit label zijn onder nr. 04.0.0181 bij FL Hohenstein  Ökotex-Standard 100 gecertificeerd en bieden hiermee maximaal draagcomfort en een goede huidverdraagzaamheid. Meer informatie

Terug
     
  Pima-Cotton
Pima Cotton wordt vanwege zijn vezeldichtheid als LUXE geclassificeerd. Voelt zeer zacht aan op de huid en heeft een natuurlijke zijden glans.

Terug
     
  Veiligheidszak(ken)
Wanneer u een broek met dit kenmerk draagt, betekent dit dat deze over één of meerdere veiligheidszakken beschikt en met een ritssluiting af te sluiten is. Deze zak(ken) bevinden zich in de comfortband en/of in de voorzak (kleingeldzakje).

Terug
     

T400®

  T400®
T 400® staat voor vaste stretchvezel die ook nog eens drie keer sneller droogt als andere fabricaten. Dankzij de veerkrachtigheid geeft dit ook na langere tijd vormvastheid. (bijvoorbeeld op kniehoogte)

Terug
     
  Thermocool™
Deze multifunctionele vezel werd ontwikkeld om de natuurlijke mogelijkheid van het lichaam om de  temperatuur zelf  te regelen, te ondersteunen. Geeft warmte af wanneer u koud bent en biedt u koelte wanneer u het warm heeft. Daardoor voelt dit altijd aangenaam - niet te warm, niet te koud! precies goed!

Terug
     
Thermolite®
Bij Thermolite® verloopt de warmteregulering vergelijkbaar bij "koudweerkampioen - de ijsbeer". De warmte wordt in holle ruimtes opgeslaan en ontstaat er een isolerende luchtlaag die het lichaam verwarmt.
De Clou: Thermolite® past zich zowel snel aan, aan wisselende lichaamstemperaturen als aan omgevingstemperaturen. U wordt het oververhitte of klamme gevoel bespaart! Andere bevriezen - U niet!
 
Terug
     
  True Colour (echte kleuren) 
Broeken met dit kenmerk zijn met een kostbaar/luxueus TRUE COLOUR behandeld, die een doorlopende kleurbestendigheid garandeerd. Deze intensieve kleurbehandeling zorgt ervoor dat na meerdere wasbeurten de originele kleur behouden blijft! Als nieuw!

Terug
     
  Windblocker (wind-bescherming)
WINDBLOCKER biedt perfecte bescherming tegen afkoeling door wind. (windchill-effect), omdat dit materiaal absoluut winddicht is en tegelijk ademt, zodat het niet vochtig wordt.

Terug