Club of Comfort Nachhaltigkeit

Duurzaamheid en actieve verantwoordelijkheid bij Club of Comfort

Duurzaamheid en verantwoordelijk gedrag zijn belangrijk voor ons.
Daarom produceert Club of Comfort uitsluitend in Europa volgens Europese richtlijnen en onder sociale omstandigheden die in sommige gevallen verder gaan dan de minimumnormen die in het land gebruikelijk zijn.
Blijf ontspannen in de zon met Coldblack Je leest Duurzaamheid en actieve verantwoordelijkheid bij Club of Comfort 2 Minuten Verder Club van Comfort herfst 2018


Duurzaamheid en verantwoordelijk gedrag zijn belangrijk voor ons. Daarom produceert Club of Comfort uitsluitend in Europa volgens Europese richtlijnen en onder sociale omstandigheden die in sommige gevallen verder gaan dan de minimumnormen die in het land gebruikelijk zijn. Door regelmatige bezoeken van onze medewerkers ter plaatse proberen we niet alleen de productkwaliteit maar ook de productieomstandigheden te controleren en voortdurend te verbeteren. We halen ook de meeste van onze stoffen en ingrediënten uit Europa, wat de transportroutes zo kort mogelijk houdt en de uitstoot van schadelijke stoffen voor het milieu vermindert. We hechten ook veel belang aan het gebruik van textiel en ingrediënten die zijn getest op schadelijke stoffen en zijn gecertificeerd volgens OEKO-TEX® Standard 100. Dit geeft ons, onze medewerkers en onze klanten een goede service.

Dit geeft ons, onze medewerkers en onze klanten een goed gevoel. Eindconsumenten vertellen ons ook steeds vaker hoe belangrijk goede productieomstandigheden en het gebruik van niet-giftige stoffen en ingrediënten voor hen zijn. Mode met het OEKO-TEX® Standard 100 certificaat garandeert de consument een hoog niveau van productveiligheid. Dit komt doordat de productieonderdelen van een OEKO-TEX® product onderworpen zijn aan strenge testcriteria. Dit betekent dat niet alleen de stof, maar ook de naaigarens, ritsen en knopen zijn getest en gecertificeerd. Omdat mode direct op de huid ligt, zijn OEKO-TEX® artikelen onderworpen aan strenge humaan-ecologische criteria, waaronder het vermijden van schadelijke chemicaliën en kleurstoffen.

Meer informatie over het OEKO-TEX® certificaat vind je hier.

Meer lezen

Club of Comfort Herbst 2018

Club van Comfort herfst 2018

Mit Coldblack relaxed in der Sonne bleiben

Blijf ontspannen in de zon met Coldblack