Club of Comfort Sommerkollektion 2022

Ontdek nu de herenmodetrends van morgen

Wil je weten wat nu hot is in de zomermode van 2022 broeken? Hier krijg je de eerste inzichten in de modetrends van morgen.

Verslag van de Club of Comfort-catalogusshoot voor de zomercollectie 2022

Wil je weten wat er nu hot is in de broekenmode voor zomer 2022? Hier krijg je de eerste inzichten in de modetrends van morgen.

Ons grote marketingteam is een dag op pad geweest met twee geweldige professionele modellen om de hoogtepunten van de volgende zomerbroekencollectie van Club of Comfort te filmen en vast te leggen.

Ze werden vergezeld door onze fotografen, een videograaf, ons social media team, marketing, stylisten en andere helpers van de Club of Comfort crew.

Herenbroeken shoot met onze crew

We maakten talloze foto's en video's in de stralende zon op een toplocatie met veel urban fotoplekken. Kortom: de sfeer op de set was uitstekend!

We hebben de afgewerkte collectiebeelden van deze opnamedag al gepresenteerd op de "Digital Fashion Week" van Fashion Cloud - een digitaal beursplatform voor modeleveranciers - en op verschillende echte beurzen zoals de "Düsseldorf Fashion Days", de "Quarter Fashion Orderdays" in Leipzig en de "H.O.T." in Wenen. De CPM in Moskou volgt nog.

Terwijl de meesten van jullie nog genieten van de zomer van 2021, draait alles in de vakhandel al om pre-orders voor volgend jaar.

Je kunt de eerste video achter de schermen van onze shootdag bekijken op ons Instagram-kanaal @clubofcomfort.official. En als je je daar nog niet op hebt geabonneerd, zouden we het leuk vinden als je ons vanaf nu volgt.

Vooruitblik op Club-of-Comfort-broekenmode voor zomer 2022

Voor 2022 kun je een broekencollectie verwachten met veel nieuwe ontwerpen, vertrouwd comfort en een aantal functionele eigenschappen voor de tijd na de pandemie.

Superlichte, natuurlijke en zachte stoffen zijn de trending topics in de herenmode in 2022 en spelen natuurlijk ook een belangrijke rol in onze collectie! Daarnaast zijn de kleuren sterk geïnspireerd op de natuur en staan ze voor optimisme en levensvreugde. Ook de stijlen laten niets te wensen over. Het assortiment strekt zich uit van swing- en fivepocketbroeken, chino's en utility cargobroeken tot essentiële bermuda's geschikt voor het strand en de stad.

We hebben er alle vertrouwen in dat we volgend voorjaar/zomer 2022 weer meer vrijheid en lichtheid kunnen ervaren en dat een beetje normaliteit zal terugkeren na een lange tijd zonder evenementen en gezelligheid.

Onze herenbroeken zullen hiervoor de perfecte metgezellen zijn.

Club of Comfort - Toonaangevend comfort door technologie

Meer lezen

Fahrradhose von Club of Comfort

De beste fietsbroek sinds de uitvinding van jeans!

Achim Fischer

Blogger op bezoek bij het hoofdkantoor van Club of Comfort®