CC Gewinnspiel 2018

CC wintercompetitie 2018

Heb je dringend behoefte aan een dosis avontuur, bij voorkeur met veel adrenaline en ruige wildernis?

Win nu met Club of Comfort!

Heb je dringend behoefte aan een dosis avontuur, liefst met veel adrenaline en ruige wildernis?

Doe dan nu mee aan onze Club of Comfort winteractie en win een buitengewone winterse quadtour door Europa's grootste off-road park!

Je vindt de deelnamekaarten voor de wedstrijd nu bij onze plaatselijke Club of Comfort-dealers (https://bit.ly/2QFZyWr), direct naast de Thermolite-broeken.

Met een beetje geluk ben jij in december een van de 3 winnaars en reis je met een begeleider naar keuze naar Fürstenau in het Furstenwald. (Furstenwald)

Daar ervaar je het pure offroadgevoel op 400 hectare en mag je vol gas gaan - en dat op een overwoekerd voormalig militair terrein met zandkuilen, heuvels en paden dwars door het bos.

Je krijgt ook de perfecte broek voor een ontspannen winter: een thermolite broek van Club of Comfort met warmtevasthoudende vezels in de stof. Zo kun je buiten genieten van ijskoude winterdagen zonder te bevriezen.

Als winnaar van de Winter Quad Tour 2018 krijg je natuurlijk ook een gids die je begeleidt op de quad, catering bij Fursten Forrest en een hotelovernachting.

Kortom: een perfecte mannenvakantie midden in de hectiek van voor de kerst.
Ontspannen de winter van 2018 in. We duimen voor de wedstrijd!

Je vindt alle verdere informatie en de lijst met alle Club of Comfort-verkooppunten op https://quadaktion.club-of-comfort.de

Uw Club of Comfort team

Meer lezen

Modehaus Silomon Quadtour

We hebben de coolste winkeliers en verkopers!

Club of Comfort Herbst 2018

Club van Comfort herfst 2018